Dollan & Friends: The Eagles -tribuuttikonsertti

The Eagles. Tämä nimi saa aikaan kylmiä väreitä monelle musiikinystävälle, sillä heidän musiikkinsa on kulkenut kantanut jo yli neljänkymmenen vuoden ajan. Vuonna 1971 Glen Freyn ja Don Henleyn perustama bändi on luonut vuosikymmenien aikana lukuisia kuolemattomia hittejä, joita edelleen kuunnellaan, coveroidaan ja lauletaan ympäri maailman. Vaasalainen huippukokoonpano ”Dollan & Friends” on tarttunut kunnianhimoiseen haasteeseen ja lähtenyt tien päälle tributoidakseen tätä legendaarista orkesteria.

Eikä tarvitse miesten hävetä, sen verran komeaa kuultavaa on taitavien muusikoiden kunnianosoitus alkuperäisille The Eaglesille. Konsertti on nyt tulossa Jyväskylän Aaltosaliin! Patrick Linmanin Eagles-tulkinta on uskomattoman hieno ja nyt hän on mukana tämän vuoden Voice of Finland -kilpailussa.

Kriitikoiden ylistämä konsertti kiertue on saanut huikean yleisösuosion. Kahden ja puolen tunnin konsertissa saa kuulla Eagles yhtyeen kaikki suuret hitit. Tule ja koe maaginen ja nostalginen konsertti – ilta!

Konsertti alkaa 19.00. Ulko-ovet ja narikka avataan 18.00. Yleisö voi tulla saliin varttituntia ennen konsertin alkamista.

Osta liput Lippu.fi:stä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *